top of page
Yazarın fotoğrafıHasan KORKMAZ

Araç Eksperinde Röntgen Dönemi

Güncelleme tarihi: 4 Eki

Yanlış duymadınız, sağlık sektöründe büyük önem taşıyan MR cihazları günümüzde oto eksper süreçlerinde de yerini alıyor.


Güncel teknolojiyi içeren MR cihazları aktif ısı dalgaları ile eksper aşamasındaki aracın değişen, boya, macun, vernik vb. işlem gördüğü onarım geçmişini büyük hassasiyet ile doğruluyor ve raporlayabiliyor.

İnsan faktöründe yoruma dayalı raporlamayı büyük oranda devre dışı bırakan sistem, alıcı ve satıcı arasında nitelikli eksper ve doğru fiyatlamayı içerecek bir sonuç ile karşımıza çıkıyor ve mağduriyetlerin önüne geçiyor.

Araç ana karoseri ve genel hatları üzerindeki mikron sapmaları dahil analiz edebilen sistemler, astar, lokal boya, boya, vernik vb. işlemleri ölçekleyebilirken termal renklendirme sistemleri ile sizlere raporlama dahilinde sunabiliyor.


MR Sistem Kullanım Avantajları?

Günümüze kadar kullanılan klasik ve kişisel yoruma dayalı eksper süreçlerine oranla hızlı, güvenilir sonuçlar ortaya koyulabilirken ilgili aracın 360 derece ve en ulaşılamayacak noktalarına dahil erişim imkanı sağlayabiliyor. Sunduğu otonom sonuçlar sayesinde firmalar arası değişken sonuçlar yer almıyor.


Eksper aşamasına eşlik eden aracınızın, alıcı veya satıcı tarafında hangi konumda olursanız olun raporlama ve beyanlarınızın doğru çıkması ümidiyle.


Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere,

Sevgiyle kalın.


Son Yazılar

Hepsini Gör

Opmerkingen


bottom of page